Vacature ploegbaas

Ben jij ook té gek?

Vacature ploegbaas

Dan is Geco Concept op zoek naar jou! Of toch als je graag samen met een kleine ploeg exclusieve tenten voor bedrijfsfeesten & evenementen wil bouwen en plaatsen.

Want Geco Concept wil haar team van professionele tenten- en chaletbouwers versterken met een ploegbaas/teamverantwoordelijke.

Werk je graag buiten en steek je graag mee de handen uit de mouwen?  Hard werken en fysieke arbeid schrikken jou niet af?
Ontdek hier de té gekke vacature

Jouw te gekke taken
 • Je bouwt samen met een ploeg van maximaal 5 collega’s exclusieve tenten voor bedrijfsfeesten & evenementen;
 • Je zorgt ervoor dat je team tenten, vloeren & ander verhuurmateriaal op tijd, en zoals afgesproken met de klant correct, veilig en efficiënt plaatst, opbouwt en afbreekt;
 • Je geeft een briefing aan je team voor aanvang. Je coördineert je collega’s, maar werkt zelf ook mee. Eindtijden en pauzes zijn jouw verantwoordelijkheid;
 • Je doet zelf mee de opbouw en afbraak;
 • Je denkt enkele stappen vooruit en werkt probleemoplossend;
 • Je bepaalt waar en hoe er wordt geladen en gelost;
 • Je hebt een nauw contact met de zaakvoerder.

Je bent stipt en kan een team aansturen en motiveren. Klantentevredenheid en werkplezier: daar ga je voor!

Je bent vlot Nederlandstalig en hebt een verzorgd voorkomen. Rijbewijs B is een must, rijbewijs BE en C een pluspunt. Specifieke werkervaring is niet vereist.

  Upload uw CV

  In een te gek bedrijf

  Geco Concept verhuurt winter- en zomerbars, chalets, partytenten, houten en alu hallen, allemaal in de huidige, trendy stijlen. Standaard of op maat gemaakt. Je kan het niet gek genoeg bedenken of Geco Concept maakt het.

  Je werkt altijd in een feestelijke omgeving en bouwt voor onze klanten mee aan één van de belangrijkste dagen uit hun leven. Je werkt altijd buiten en nooit alleen.  

  Je ontvangt een vast contract van onbepaalde duur. Voor jouw inzet en flexibiliteit krijg je een mooie verloning naargelang je ervaring.