Bedrijfsevenementen

Je bedrijf stijlvol in de kijker

Bedrijfs evenementen

Met de juiste klemtonen, sfeer en setting, maak je beslist indruk op je gasten.
En je versterkt je imago.

Heb je iets te vieren, wil je je klanten, personeel of zakenrelaties in de watten leggen? Of wil je op een beurs, de dag van de klant, een kerstmarkt of zomerhappening opvallen?

Dan ga je voor een stijlvol decor. Trendy, creatief, origineel, hip, of poepchique en exclusief, onze feesttenten en chalets bestaan in allerlei settings, kleuren en formaten.

Prijsaanvraag

Heb je interesse om een tent te huren,
werk je graag een eigen idee uit?
Of wens je meer informatie over onze diensten?
Wij helpen je graag verder

Unieke sfeer en beleving

Dompel je gasten onder in een unieke sfeer en beleving. Op een exclusieve locatie of op je eigen bedrijfsterrein creëren wij de sfeer die jij wenst voor elke gelegenheid: een personeelsfeest, productlancering, netwerkevent, familiedag, after-workparty, noem maar op!
We installeren tenten en chalets in alle vormen en maten, met bijhorende bar en meubilair, aangepaste verlichting en decoratiestukken. Je krijgt een totaalconcept, tot in de puntjes uitgewerkt.
Creëer een onvergetelijke, warme ervaring met unieke sfeer, helemaal in lijn met het imago van je bedrijf. Zowel in de in- als outdoor ruimtes.

Stevig én sfeervol

Onze partytenten en chalets bestel je met of zonder bijpassend interieur, met of zonder terras. Steeds met een stevig metalen frame. Voor de wanden kan je kiezen tussen Steiger houten wanden, zwarte & witte houten wanden, zeilendoek en glaspanelen.  Zo bied je een degelijke beschutting tegen de brandende zon of zelfs gure weersomstandigheden. De vloer wordt in stevig hout opgebouwd. Zo ben je zeker van het nodige comfort én een warme sfeer, ook op oneffen terrein.  Zomer of winter, met Geco Concept kan je bedrijfsevent niet stuk! Want wat de weergoden ook in petto mogen hebben, jouw event wordt onvergetelijk stijlvol.  

Services
Geco Concept voor een te gek bedrijfsfeest

Geco Concept verhuurt zomer- en winterbars , chalets, partytenten, houten en alu hallen, allemaal in de huidige, trendy stijlen.
Werk je graag een eigen idee uit? Je kan het niet gek genoeg bedenken of Geco Concept maakt het voor jou. Met professionele tenten- en chaletbouwers staat een ijzersterk team achter jouw project.
Barst het op termijn uit haar voegen? Ons team evolueert naadloos met jou mee. Opgeven is geen optie, wij verleggen onze grenzen samen met die van jou. Je kan daarbij steevast rekenen op persoonlijk advies en service op maat, hoe groot die maat ook wordt.
Daar zorgen zaakvoerder Geert Cornelis en zijn enthousiast team voor. Je merkt het snel: het Geco Concept team is ook te gek!

Betrouwbaar en professioneel

Wij maken alles zelf, in huis. Ons team bestaat uit echte vakmensen met 34 jaar ervaring in het bouwen en plaatsen van tenten en chalets. Je mag er zeker van zijn dat alles tot in de puntjes is uitgewerkt.
Door weer en wind en met man en macht bouwen wij aan jouw perfect eindproduct. Groots, klein en fijn, met of zonder decoratie, we plaatsen je winterbar gebruiksklaar waar jij dat wilt. De perfecte setting met de juiste sfeer voor een blinkend imago!