Aanbod

Services

Verhuur van Tenten

Geco Concept verhuurt winterbars, chalets, partytenten, houten en alu hallen, allemaal in de huidige, trendy stijlen.
Werk je graag een eigen idee uit? Je kan het niet gek genoeg bedenken of Geco Concept maakt het voor jou. 

Met professionele tenten- en chaletbouwers staat een ijzersterk team achter jouw project.

Barst het op termijn uit haar voegen? Ons team evolueert naadloos met jou mee. Opgeven is geen optie, wij verleggen onze grenzen samen met die van jou. Je kan daarbij steevast rekenen op persoonlijk advies en service op maat, hoe groot die maat ook wordt.
Daar zorgen zaakvoerder Geert Cornelis en zijn enthousiast team voor. Je merkt het snel: het Geco Concept team is ook te gek!

Prijsaanvraag

Heb je interesse om een tent te huren,
werk je graag een eigen idee uit?
Of wens je meer informatie over onze diensten?
Wij helpen je graag verder

Winterbars

Zalig genieten van een gezellige, winterse sfeer in een echte “Cabane d’Hiver”. Loungy, trendy of eerder klassiek en romantisch? Met onze winterbars ga je voor een totaalconcept, tot in de puntjes uitgewerkt. Een unieke wintersfeer, zowel in de in- als outdoor ruimtes.

Zomerbars

In onze zomerbars belééf je de zomer. Of het nu voor een éénmalig event is of de hele zomer lang, met onze zomerbar creëer je de perfecte zomerse setting. Van aperitiefbar over afterwork-terras met rustige chill-hoek tot heuse partytent, wij creëren voor jou je eigen zomers eiland met instant vakantiegevoel.

Trouwfeesten

Perfect. Zo moet de mooiste dag van je leven zijn. Onvergetelijk ook. Niet alleen voor jou, maar ook voor je gasten. Een exclusieve trouwlocatie mét uitstraling, helemaal in je eigen stijl. Onze feesttenten en chalets bestaan in allerlei settings, kleuren en formaten, op maat van jouw feest.

Beurzen

Wil je uitpakken met een uniek concept waar je bezoekers van achterovervallen? We zetten snel en efficiënt een commerciële ruimte op met de uitstraling van een vaste constructie, volledig in je eigen stijl. Van kleine tenten en paviljoenen tot grote expositieruimtes en hallen. Of zelfs een plein vol kleine tenten, losstaand of aaneengeschakeld.

Festivals

Bezorg je gasten dé ultieme festivalervaring. Van loungy beachbar tot gezellig tentendorp of heuse festivaltent, van rock & roll tot feeëriek en spectaculair. Wij installeren tenten, alu en houten hallen, podiumtenten en verhoogde hallen of zelfs zomerbars in alle vormen en maten, met bijhorend meubilair, aangepaste verlichting, accessoires en decoratiestukken.

Bedrijfsevenement

Heb je iets te vieren, wil je je klanten, personeel of zakenrelaties in de watten leggen? Of wil je op een beurs, de dag van de klant, een kerstmarkt of zomerhappening opvallen? Met de juiste klemtonen, sfeer en setting, maak je beslist indruk. Én je versterkt je imago. Kies uit onze zomer- en winterbars, chalets, tenten, houten en alu hallen. Of we werken jouw idee helemaal op maat uit.

Een jong bedrijf, maar toch al meer dan 34 jaar actief in de sector, kenmerkt zich vooral aan haar uitstraling. Nieuwe ideëen zorgen ervoor dat er een frisse wind waait tussen klassiek Alu- en partytenten.

Geco Concept verhuurt zijn partytenten waarvan de kleur en vormgeving aangepast zijn aan de huidige trends. Deze concepten worden daarbij gerealiseerd met een persoonlijk advies en persoonlijke service.

Heb je een idee voor event, activiteit… let’s talk. Geco is uw partner voor al uw tenten activiteiten. 
We overdekken alles tussen hemel en aarde en zoeken samen met u naar een ideaal concept en dito uitvoering voor uw event.

Geco Concept

Gecoconcept

03 888 25 55
Bedrijvencentrum, Industriezone 3, Hoek 76, Unit 42A2850Boom