Over Ons

De juiste tent voor jouw event

Over Ons

Geco Concept verhuurt partytenten, paviljoenen, chalets, winterbars, zomerbars, houten en alu hallen. In alle kleuren en stijlen, van klein en gezellig tot groots en spectaculair.

We overdekken alles tussen hemel en aarde en zoeken samen met jou naar een ideaal concept en dito uitvoering voor jouw event. Met de juiste klemtonen, sfeer en setting.

Prijsaanvraag

Heb je interesse om een tent te huren,
werk je graag een eigen idee uit?
Of wens je meer informatie over onze diensten?
Wij helpen je graag verder

Jouw uniek concept, ijzersterk en op maat uitgevoerd

Vind je niet meteen wat je zoekt in ons bestaand assortiment? Deel je uniek idee of zelfs je wildste dromen met ons. Wij maken wat bij jou past. Je kan het niet gek genoeg bedenken of Geco Concept maakt het voor jou. Met professionele tenten- en chaletbouwers staat een ijzersterk team achter jouw project. Barst het op termijn uit haar voegen? Ons team evolueert naadloos met jou mee. Opgeven is geen optie, wij verleggen onze grenzen samen met die van jou. Je kan daarbij steevast rekenen op persoonlijk advies en service op maat, hoe groot die maat ook wordt. Daar zorgen zaakvoerder Geert Cornelis en zijn enthousiast team voor. Niets is hen te veel. Je merkt het snel: het Geco Concept team is té gek!

Een team klasbakken boordevol ervaring

Alles begon met Geert Cornelis. Geert, intussen een charmante vijftiger, was al heel jong vertrouwd met de sector. Hij werkte samen met zijn broer en  zus in hun familiebedrijf gespecialiseerd in tentenverhuur. 

In 2004 kon hij zijn creativiteit niet langer bedwingen en besliste hij zelf een tentenbedrijf op te richten. Geco Concept bvba zag het licht. 

Geco Concept is gewoon té gek!

Geert legde zich al snel toe op de meest trendy kleuren en vormen. Niet meteen de makkelijkste weg, maar wel de enige juiste! Met zijn team zet hij zich telkens opnieuw voor de volle 100% in om van jouw event een te gek concept te maken.

Unieke sfeer en beleving

Dat beleving centraal staat, had Geert al lang begrepen. Zijn passie en creativiteit bleven dan ook niet onopgemerkt. Al snel klopten de VRT en een hele resem grote evenementenbureaus bij hem aan. Hij werd leverancier van  Tomorrowland en van exclusieve trouwfeesten voor oa. Milk Inc-frontman Regie &  Elke Penxten, Steven Kolachny (SCALA) en Kathleen Aerts (K3). In 2015 bedacht Geert de winterbar om het kalmere seizoen wat op te krikken. Met zijn houten wanden kan die trouwens net zo goed in de winter als in de zomer dienst doen. Een gat in de markt zo bleek!

Kwaliteit van eigen bodem

Wij maken alles zelf, in huis. Ons team bestaat uit echte vakmensen met 34 jaar ervaring in het bouwen en plaatsen van tenten en chalets. Je mag er zeker van zijn dat alles tot in de puntjes is uitgewerkt. Door weer en wind en met man en macht bouwen wij aan jouw perfect eindproduct.
Geco Concept voor een té gek event.

Stevig én charmant

Onze tenten en chalets bestel je met of zonder bijpassend interieur, met of zonder terras. Steeds met een stevig metalen frame. Voor de zijwanden kan je kiezen tussen tentzeil of steigerhout. Zo bied je een degelijke beschutting tegen alle weersomstandigheden.
Onze alu-hallen bestaan uit een metalen constructie met een vrije overspanning. Dan heb je geen last van masten in het midden. Voor de wanden kan je kiezen tussen kunststofpanelen, glaspanelen of een zeildoek. De vloer wordt in stevig hout opgebouwd. Zo ben je zeker van het nodige comfort én een warme sfeer, ook op oneffen terrein. 
Zomer of winter, met Geco Concept kan je bedrijfsevent niet stuk! Want wat de weergoden ook in petto mogen hebben, jouw event wordt onvergetelijk stijlvol.