Beurzen

Stijl en efficiëntie, daar ga je voor!

Beurzen

Wil je uitpakken met een uniek concept waar je bezoekers van achterovervallen?

Of je nu met een stand deelneemt aan een beurs of het geheel organiseert, klein of groot, Geco Concept biedt een sfeervolle beursaccommodatie afgestemd op jouw wensen.

Zo kan je snel en efficiënt een commerciële ruimte opzetten met de uitstraling van een vaste constructie, volledig in je eigen stijl.

Prijsaanvraag

Heb je interesse om een tent te huren,
werk je graag een eigen idee uit?
Of wens je meer informatie over onze diensten?
Wij helpen je graag verder

Unieke sfeer en beleving

Dompel je gasten onder in een unieke sfeer en beleving. Op een exclusieve locatie of op je eigen bedrijfsterrein creëren wij de sfeer die jij wenst. Voor een tijdelijke expositieruimte, een beurspaviljoen, beurshal, beursstand of -tent. We installeren tenten en tijdelijke accommodaties in alle vormen en maten, met bijhorend meubilair, aangepaste verlichting en decoratiestukken. Je krijgt een totaalconcept, tot in de puntjes uitgewerkt. Creëer een onvergetelijke, warme ervaring met unieke sfeer, helemaal in lijn met het imago van je bedrijf. Zowel in de in- als outdoor ruimtes.

Stevig én sfeervol

Onze tenten, paviljoenen, chalets en alu-hallen bestel je met of zonder bijpassend interieur, met of zonder terras. Steeds met een stevig metalen frame. Voor de zijwanden kan je kiezen tussen een zeildoek of steigerhout. Zo bied je een degelijke beschutting tegen alle weersomstandigheden.
Onze alu-hallen hebben een vrije overspanning. Zo heb je geen last van masten in het midden. Voor de wanden kan je kiezen tussen kunststofpanelen, glaspanelen of een zeildoek. De vloer wordt in stevig hout opgebouwd. Zo ben je zeker van het nodige comfort én een warme sfeer, ook op oneffen terrein.  Zomer of winter, met Geco Concept kan je beurs niet stuk! Want wat de weergoden ook in petto mogen hebben, jouw beursstand of -hal blijft onvergetelijk stijlvol.  

Jouw uniek concept, ijzersterk en op maat uitgevoerd

Vind je niet meteen wat je zoekt in ons assortiment? Deel je uniek idee of zelfs je wildste dromen met ons. Wij maken wat bij jouw bedrijf of event past. Wil je uitpakken met een uniek concept waar je bezoekers van achterovervallen? Van kleine tenten en paviljoenen tot grote expositieruimtes of zelfs een plein vol kleine tenten, losstaand of aaneengeschakeld: niks is ons te veel. Wij denken samen met jou mee hoe we van jouw idee een ijzersterk concept maken voor een onvergetelijke ervaring.

Services
Geco Concept voor een te gekke beurservaring

Geco Concept verhuurt paviljoenen, tenten, houten en alu hallen, allemaal in de huidige, trendy stijlen.
Werk je graag een eigen idee uit? Je kan het niet gek genoeg bedenken of Geco Concept maakt het voor jou. Met professionele tenten- en hallenbouwers staat een ijzersterk team achter jouw beursevent.
Barst het op termijn uit haar voegen? Ons team evolueert naadloos met jou mee. Opgeven is geen optie, wij verleggen onze grenzen samen met die van jou. Je kan daarbij steevast rekenen op persoonlijk advies en service op maat, hoe groot die maat ook wordt.
Daar zorgen zaakvoerder Geert Cornelis en zijn enthousiast team voor. Je merkt het snel: het Geco Concept team is ook te gek!

Betrouwbaar en professioneel

Wij maken alles zelf, in huis. Ons team bestaat uit echte vakmensen met 34 jaar ervaring in het bouwen en plaatsen van tenten en chalets. Je mag er zeker van zijn dat alles tot in de puntjes is uitgewerkt.
Door weer en wind en met man en macht bouwen wij aan jouw perfect eindproduct.
Groots, klein en fijn, met of zonder decoratie, wij zetten voor jou een fraaie setting neer waar je dat wilt. 
Een stijlvolle, efficiënte beursruimte, daar gaan we voor!