Trouwfeesten

De mooiste dag in een unieke omgeving

Trouw Feesten

Perfect. Dat moet de mooiste dag van je leven zijn. Onvergetelijk ook. En niet alleen voor jou, maar ook  voor je gasten.

Een exclusieve trouwlocatie mét uitstraling, helemaal in je eigen stijl. Dat is pas de perfecte locatie voor je bruiloft.

Zie je het groots en chique of eerder klein en fijn? Onze feesttenten en chalets bestaan in allerlei settings, kleuren en formaten, op maat van jouw feest.

Prijsaanvraag

Heb je interesse om een tent te huren,
werk je graag een eigen idee uit?
Of wens je meer informatie over onze diensten?
Wij helpen je graag verder

Origineel en helemaal jouw stijl

Ga voor een stijlvolle feestruimte met uitstraling. Op een exclusieve locatie of in je eigen tuin creëren wij de sfeer die jij wenst: feeëriek, vintage, bohemian, romantisch, glamour, chic, stoer, rock & roll, noem maar op! We installeren ook meubilair met bijhorende bar, tafels, stoelen, zithoekjes, aangepaste verlichting en decoratiestukken. Je krijgt een totaalconcept, tot in de puntjes uitgewerkt. Zowel in de in- als outdoor ruimtes. Creëer de perfecte plek voor je bruiloft. Zo vier je die dag in een unieke omgeving, helemaal op maat van jouw feest.

Jouw feest kan niet stuk!

Onze partytenten en chalets bestel je met of zonder bijpassend interieur, met of zonder terras. Steeds met een stevig metalen frame. Voor de zijwanden kan je kiezen tussen tentzeil of steigerhout. Zo biedt je een degelijke beschutting tegen de brandende zon of zelfs gure weersomstandigheden.De vloer wordt in stevig hout opgebouwd. Zo ben je zeker van het nodige comfort én een warme sfeer, ook op oneffen terrein.  Zomer of winter, met Geco Concept kan de mooiste dag van je leven niet stuk! Want wat de weergoden ook in petto mogen hebben, jouw huwelijksfeest wordt onvergetelijk stijlvol.  

Jouw uniek feest, met net dat tikkeltje extra cachet

Heb je je droomtent niet meteen gevonden? Deel je uniek idee of zelfs je wildste dromen met ons. Wij maken wat bij jou past. Wil je voor je trouwfeest uitpakken met een uniek concept waar je gasten van achterovervallen? Spectaculair, sprookjesachtig, royaal, of juist klein en minutieus uitgewerkt, niks is ons te veel. Wij denken samen met jou mee hoe we van jouw idee een ijzersterk concept maken voor een onvergetelijke ervaring.

Services
Geco Concept, betrouwbaar en professioneel

Geco Concept verhuurt kleine en grote feesttenten, chalets, houten en alu hallen, allemaal in de huidige, trendy stijlen.Werk je graag een eigen idee uit? Je kan het niet gek genoeg bedenken of Geco Concept maakt het voor jou. Met professionele tenten- en chaletbouwers staat een ijzersterk team achter jouw huwelijksfeest.
Je kan daarbij steevast rekenen op persoonlijk advies en service op maat. Daar zorgen zaakvoerder Geert Cornelis en zijn enthousiast team voor. Je merkt het snel: het Geco Concept team is te gek!

Kwaliteit van eigen bodem

Wij maken alles zelf, in huis. Ons team bestaat uit echte vakmensen met 34 jaar ervaring in het bouwen en plaatsen van tenten en chalets. Je mag er zeker van zijn dat alles tot in de puntjes is uitgewerkt. Door weer en wind en met man en macht bouwen wij aan jouw perfecte huwelijkslocatie.
Groots, klein en fijn, met of zonder decoratie, wij zetten jouw droomtent neer waar jij dat wilt.
Geco Concept maakt de perfecte locatie voor jouw onvergetelijk trouwfeest.