Decoratie

De juiste tent voor jouw event

Decoratie Interier

Zoek je eventdecoratie met net dat tikkeltje meer? Heb je oog voor detail en wil je jouw gasten verbazen? Wil je out-of-the-box vanaf De tent tot aan het interieur? 

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Geco Concept kan zo de ideale wintersfeer creëren voor de tijdens de koude dagen, maar ook voor in de zomer zijn er uitgewerkte concepten om van u evenement een knaller te maken. Zo kan uw tent ingericht worden met bijhorende steigerhouten meubelen (togen, beckbars, statafels met bijhorende barkrukken, enzovoort…) en echte, authentieke vintage decoratie stukken (oude industriële lampen, radio’s, instrumenten, kaders,…). Breng dit allemaal samen en je bekomt een uniek concept dat zowel voor jong als voor oud aanlokkelijk is.

Prijsaanvraag

Heb je interesse om een tent te huren,
werk je graag een eigen idee uit?
Of wens je meer informatie over onze diensten?
Wij helpen je graag verder

Natuurlijk is het totaalconcept nooit hetzelfde.

Eerst bekijken we het volledig gegeven van de klant (locatie, soort evenement, periode, …) om hierop de ideale inkleding van de tent verder uit te werken en wordt zo een volledig project op maat bekomen in nauwe samenwerking met de klant. Naast de begeleiding wordt er ook veel advies gegeven. Het budget wordt gekaderd, plannen worden gemaakt, en ideeën krijgen vorm. Door onze know-how, ervaring en samenwerking met betrouwbare contacten in de sector wordt het project tot een mooi einde gebracht.

Zo ziet u , bij Geco Concept kan je gaan van tent tot verlichting, tafels en stoelen, tot het kleinste vintage lampje op de toog. Alles is mogelijk!