Winterbars

Winterpret wordt binnenpret

Winter Bars

Winter. Buiten is het koud en donker. Je bent op zoek naar een knusse setting waar je gezellig kan genieten van een unieke, warme sfeer.

Of het nu op een kerstmarkt is, bij een schaatsbaan, voor je personeelsfeest of ander bedrijfsevent, voor een winterbarbecue of voor een speciale gelegenheid, je houdt het in de winter graag cosy.

Want na regen, wind, sneeuw en kou getrotseerd te hebben, verdienen je genodigden of klanten nu toch wel net dat tikkeltje meer. Er even uit zijn, zich in een loungy berghut, een trendy bar of zelfs een luxe Zwitserse chalet wanen. Gezellige, warme binnenpret. Da’s puur genieten!

Prijsaanvraag

Heb je interesse om een tent te huren,
werk je graag een eigen idee uit?
Of wens je meer informatie over onze diensten?
Wij helpen je graag verder

Zalig genieten in je eigen “Cabane d’Hiver”

Zalig genieten van een gezellige, winterse sfeer in een echte “Cabane d’Hiver”. Loungy, trendy of eerder klassiek en romantisch? Met onze winterbars ga je voor een totaalconcept, tot in de puntjes uitgewerkt.
Creëer een onvergetelijke, warme ervaring met unieke wintersfeer. Zowel in de in- als outdoor ruimtes.
Richt je de chalet liever zelf helemaal in? Dat kan natuurlijk ook. Je kan bij Geco Concept sowieso steeds rekenen op professioneel advies.

Stevig én charmant

Onze chalets bestel je met of zonder bijpassend interieur.
Je kan ze vergelijken met een tent: een metalen frame maar dan wel met stevige zijwanden in steigerhout. Zo biedt je een degelijke beschutting bij slecht of koud weer en creëer je een gezellige, warme sfeer.
Ga je voor een stijlvolle klassieke kerstchalet, een trendy jachthut of eerder een hippe après-skibar, we installeren ook houten meubilair met bijhorende bar, aangepaste verlichting, decoratiestukken zoals vintage radio’s, oude ski’s, dierenvellen of zelfs een open haard.
Zo maak je van je event een echt winterfeest in stijl, jouw stijl.

Services
Geco Concept voor een te gek winterfeest

Geco Concept verhuurt winterbars, chalets, partytenten, houten en alu hallen, allemaal in de huidige, trendy stijlen.
Werk je graag een eigen idee uit? Je kan het niet gek genoeg bedenken of Geco Concept maakt het voor jou. Met professionele tenten- en chaletbouwers staat een ijzersterk team achter jouw project.
Barst het op termijn uit haar voegen? Ons team evolueert naadloos met jou mee. Opgeven is geen optie, wij verleggen onze grenzen samen met die van jou. Je kan daarbij steevast rekenen op persoonlijk advies en service op maat, hoe groot die maat ook wordt.
Daar zorgen zaakvoerder Geert Cornelis en zijn enthousiast team voor. Je merkt het snel: het Geco Concept team is ook te gek!

Kwaliteit van eigen bodem

Wij maken alles zelf, in huis. Ons team bestaat uit echte vakmensen met 34 jaar ervaring in het bouwen en plaatsen van tenten en chalets. Je mag er zeker van zijn dat alles tot in de puntjes is uitgewerkt.
Door weer en wind en met man en macht bouwen wij aan jouw perfect eindproduct. Groots, klein en fijn, met of zonder decoratie, we plaatsen je winterbar gebruiksklaar waar jij dat wilt. Het perfecte decor voor jouw perfect winterfeest.